Når verden raser sammen!

Ja, mitt navn er Ligaya og på norsk betyr det glad, men noen ganger er jeg ikke glad…som egentlig er sjelden.  Og det måtte være i dag.  Selv om jeg har til tross ingen å klage for. Riktignok, sov jeg lite i natt på grunn av at jeg begynte å lese en bok i halv ti tiden ( lastet fra Amazon kindle) og den var så spennende at jeg måtte lese til klokka var ett. Men selv om jeg sovnet sent, våknet jeg i fem tiden som jeg pleier å gjøre hverdag. Jeg bruker egentlig den tiden til å ha stille stund med Gud og trene for jeg starte dagen, men i dag gjorde jeg ikke det…jeg begynte isteden å lese igjen boken og leste den ferdig til i åtte tiden. Boken heter ” The lady and the Gent”.

 

Jeg skulle være fornøyd fordi boken endte godt, men da jeg skulle stå opp, følte jeg at kroppen var i ulage og  jeg hadde ikke lyst til å gjøre noe. Har vel vært mye i det siste med alt som bør gjøres fra den ene og den andre at kroppen ga beskjed at det var nok.  Men huset trenger å bli gjort rent, klærne fra kless stativet bør legge sammen, og sengetøy bør skiftes og vaskes. Så jeg presset kroppen til å adlyde selv om den stritter imot. Så ble sengetøy satt inn i vaskemaskin og jeg satt meg ned og hvile litt.

Etter stund, hørte jeg forferdelig bråk fra badet og jeg sprang dit. Da så jeg at vaskemaskin hadde hoppet flere ganger fra stedet den sto, men fortsatt gikk den. Men jeg måtte slå den av for at skaden ikke ble verre. Da, kom tårene….hva skulle jeg gjøre…mannen er ikke hjemme og jeg føler meg hjelpeløs. Jeg sendte da melding til han og spurte hva jeg skal gjøre. Han sa: skru av vannkranen, ta ut kontakten og la den stå der det er. Heldigvis kommer han hjem fra båten på tirsdag og da ordner han resten. Men tårene kom….følte at det ble for mye av det gode. 

Slik så det ut inne vaskemaskin!

 

Men livet må bare gå videre. Omsider, ble jeg ferdig med husarbeid og  jeg stelte meg fordi jeg måtte på apoteket, butikken og postkontoret. I tillegg hadde jeg lovet  en venninnene å komme innom kafeteriaen som hun hadde  startet sammen med en annen venninnene.  Der spiste jeg lunsj og humøret steg opp. Det var deilig!

Da jeg kom hjem,  fant  jeg ut at jeg hadde mye tid til overs, derfor prøvde jeg å lage kort til konfirmantene som selges på arbeid.

Bildene var uklare, men fargene er bedre i virkeligheten:)

Så dagen endte godt allikevel.

Enn du?

Føler du noen ganger at verden raser sammen?

Avslutter med dagens ord: 

Kast alle bekymringer på Ham, for han har omsorg for dere.

1 Peter 5:7

Ligaya

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

9 thoughts on “Når verden raser sammen!

 1. Ja, noen ganger blir man bare lei og sliten og det skal ikke mye til før man blir skikkelige lei seg. Du skulle ikke presset deg i dag. Klær kan vente, de MÅ ikke brettes. Man bør ta hensyn til seg selv innimellom. Bra humøret steg da 🙂 Klem <3

 2. Det hender at alt bare blir feil. Heldigivs har det en tendens til å gå over men tungt mens det står på. Jeg tenker at noen ganger er det greit å ikke gjøre noe. Flotte kort du har laget, forresten 🙂

 3. Om det føles som om verden raser sammen om vaskemaskinen ryker, da er du sliten på ordentlig. I vårt samfunn er det en bagatell i mot hva andre sliter med! Ta vare på deg selv! Klemmer <3

 4. Ja av og til kan det bare renne over og toppe seg – og man gråter av fortvilelse og slitenhet og hjelpeløshet………………… Godt mannen din kunne rådføre deg på telefon 🙂
  Og godt å komme seg ut av huset og få tankene over på noe annet 😀
  Fine konfirmantkort!
  Ønsker deg en god søndag 🙂

 5. Laila MA: Har vært på besøk av deg og kommenterte flere ganger, men den ikke blir godkjent. Men i hvert fall, det er en fin by og verdt et besøk. Takk for at du deler:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top