Å gi en klem

Å gi en klem

Jeg kom fra et smilende land. Folket hilser med et smil, men ikke klem.

Som barn fikk jeg ikke noen klemmer hverken fra foreldre eller søsken. Mulig andre familier gir klemmer, men jeg så det ikke.

Da jeg kom til Norge, fikk jeg fortalt at nordmenn er kalde mennesker som ikke utrykker følelser. Men det er i Norge jeg har fått klemmer både fra den ene og de andre. Det er selvfølgelig noen som jeg gleder å gi en klem til men det er ikke alle. Og jeg får også klemmer fra noen som jeg ville være foruten. Men hvis det gleder den andre, ofrer jeg skinnet mitt.

Berøring gjør noe med et menneske. Selv om det er bare en klem. Man føler seg sett og ble satt pris på særlig de eldre jeg jobbet for.

Da jeg ble mor selv, hadde jeg gitt mine barn klemmer for jeg synes det var godt både for meg og dem. Og likens til mine barnebarn. Egentlig, når noen sorger og ikke vet vi hva vi skulle si, men når vi gir klem, viser vi omsorg uten ord.

Hva med deg? Liker du å gi klemmer?

Deler noen bilder fra Singapore der min sønn og hans familie er på ferie. Jeg lånte bildene. Kanskje noen liker å se en del av Singapore. Barnet i bildet er mitt yngste barnebarn. Jeg fikk tillatelse å legge ut bildene:) Det kommer flere senere:)

Avslutter med dagens ord:

Herren, det er Ånden, og hvor Herrens Ånd er, der er frihet.

2 korinter 3:17

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

3 thoughts on “Å gi en klem

  1. Jeg gir klemmer..og liker å få en klem :)) Folk jeg bare kjenner litt blir det bare til at jeg smiler og hilser på..om det ikke er i en spesiell anledning :)) Jeg er vant med klemmer fra barndommen også.. Mye omsorg i en klem ja ..<3 Så mange fine bilder av spennende motiver :)) God helg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top