Intrikate deltaljer

God tirsdags morgen!

Håper du sov godt i natt:) 

Første arbeidsdagen min i dag etter mer enn tre ukers feire og jeg virkelig savner jobben. En del av mitt liv. Det gir mye glede å være på arbeid med tanke på at jeg som er aktivitør har mye mulighet til å gi livsglede for de eldre. Og det er jo en del av målene mine i livet.

Ønsker deg en god dag og deler noen bilder jeg har tatt på veien mens min mann kjørte bil for en stund siden:)

Vakre Norge

 

Avslutter med dagens bønn

Dagens bønn

Takk Herre for at Du er Gud over alle intrikate detaljer i mitt liv.

Du har overstrømmende ressurs som kan dekke alle mine behov. Takk for at jeg kan overlate detaljene i mitt liv i din varetekt og jeg kan ha fred.

Takk for at Du liker å høre på mine bønner, så jeg kan med frihet komme frem innfor Din trone.

La meg se på konkrete svar på mine bønner slik at troen min blir styrket.

Takk for at jeg kan slippe taket over all byrdene mine for Du kan bære dem for meg.

I ditt nærvær finner jeg hvile. Amen

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

8 thoughts on “Intrikate deltaljer

  1. Det er en viktig jobb du har, som aktivitør. Hadde jeg gått ett år lenger på skole, ville jeg også blitt aktivitør, men jeg var så skolelei at jeg ikke orket, og så hadde jeg egentlig et annet mål 🙂
    Flotte bilder av flott landskap 🙂
    Ha en fortsatt fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top