Reisen har begynt

 I natt hadde jeg så mye sommerfuglen at det ble ikke mye søvn. Da vekkeklokka ringte halv fem var jeg i ørska. Men jeg måtte sto opp for å ordne meg til reise. Blir hentet av søsteren og vi skulle ta båt til byen Trondheim i halv åtte tiden. Men det kom ikke noe båt pga. tekniske problemer. Det ble buss isteden. Dermed fikk jeg se vinterlandskap.

 

 

 

 

 

Ankommet flyplassen Værnes og nå endelig kan jeg ta meg en matbit. Det blir 4 timer mer venting for flyavgang. Det blir lang reise til Filippinene:) Oppdateres etter hver. Ha en fin dag:)

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

2 thoughts on “Reisen har begynt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top