Blue Lagoon

God morgen!

Nå fortsetter vi tilbakeblikk fra ferieturen min i Island. De sier at hvis man skal reise til Island, bør man dra til Blue Lagoon.

Min kusine hadde bestilt for oss på forhånd fordi det var så mange turister at det var vanskelig å få booket. Heldigvis jobber også en filippinsk dame der og hun ordnet for oss. Det er en del av deres goder at de kan ta med seg venner eller familie til Blue Lagoon og kan spandere gratis bad for dem. Vel, jeg viste ikke noe om det før jeg skulle betale. Hun sa at hun spanderer for meg. Min datter og barnebarn ville ikke prøve.

Her ser vi en del av lagunen ute. Vannet  er kaldt her.

Her er vi inne. Man får leie badekåper, svømmetøy og håndklær inne der.

Fikk ta et bilde sammen med datteren og barnebarn som et minne.

Og her er jeg som vil prøve den varme lagunen.

Vinker til min datter og barnebarn som kikket på meg

Her er jeg sammen med den filippinske damen som jobber der.

Fikk smurt oss med skjønnhetsmaske. 

Men jeg ble ikke finere etter det:)

Vannet var deilig varmt.

Ha det for nå! Meg, min kusine, datteren og barnebarnet.

 

Ha en fin dag!

Ligaya

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

One thought on “Blue Lagoon

  1. Ja det er nesten obligatorisk å komme inn på Blue Lagoon 🙂 Da vi var der måtte vi ikke bestille på forhånd. Vi bare møtte opp og fikk komme inn. Men etter det har det blitt så stor pågang av turisme at man må bestille flere dager i forveien egentlig 🙂 Jeg har vært der og trenger egentlig ikke dra dit flere ganger 🙂
    En opplevelse liksom 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top