Dagens ord

God morgen til deg! Håper du har sovet godt i natt og med disse bilder og ord, ønsker jeg deg en god dag!

Herrens lov er fullkommen, den gir sjelen nye krefter.

Herrens lov er pålitelig, det gir det uerfarne visdom

Frykten for Herren er ren, den varer  til evig tid.

Herrens dommer er sanne,

rettferdige er de alle

Salmene 19:8-10

JOY

 

21 thoughts on “Dagens ord

  1. Nydelige bilder. Det siste hadde en veldig fin og spesiell farge på himmelen 🙂 Håper du har en fin og ikke altfor travel dag. Du må ha litt krefter til morgendagen også 😉

  2. Fine bilder og fine ord! Dagen min tilbringes hjemme i dag. Leter litt etter en kino som jeg kan ta med meg ei venninne på. Men det ser ut som om de fleste kinoene i dag har ondskap som tema. Holocost skildring eller bortføring, fangenskap og sex-slaveri er hva som får de høyeste terningkastene. Og jeg er for svak til å se sånne filmer nå. Jeg vil se noe romantisk og lett. Vel. Medikamentene har gjort meg veldig svak. Jeg må erkjenne det ordentlig og se hva jeg kan gjøre med det utgangspunktet.

  3. takk min venn. synd du blir dårligere pga medisin, men bare prøve å gjøre det beste ut av det. se en romatisk film sammen med din venninne :)dAnders:

  4. Ah! Got it! Jeg tømte nettleseren min for informasjon i dag, så jeg måtte skrive navnet mitt her på nytt. Og da brukte jeg en annen e-postadresse enn jeg har brukt her før. Og da vises ikke bildet av meg. Men nå bør bildet vises. (Jeg endret e-postadresse, igjen.) Grunnen til at bildet vises, er at blogg.no sjekker e-postadressen mot Disqus, og jeg har konto i Disqus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *