Dagens ord

God morgen til deg! Håper du har sovet godt i natt og med disse bilder og ord, ønsker jeg deg en god dag!

Herrens lov er fullkommen, den gir sjelen nye krefter.

Herrens lov er pålitelig, det gir det uerfarne visdom

Frykten for Herren er ren, den varer  til evig tid.

Herrens dommer er sanne,

rettferdige er de alle

Salmene 19:8-10

JOY

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

21 thoughts on “Dagens ord

  1. Nydelige bilder. Det siste hadde en veldig fin og spesiell farge på himmelen 🙂 Håper du har en fin og ikke altfor travel dag. Du må ha litt krefter til morgendagen også 😉

  2. Fine bilder og fine ord! Dagen min tilbringes hjemme i dag. Leter litt etter en kino som jeg kan ta med meg ei venninne på. Men det ser ut som om de fleste kinoene i dag har ondskap som tema. Holocost skildring eller bortføring, fangenskap og sex-slaveri er hva som får de høyeste terningkastene. Og jeg er for svak til å se sånne filmer nå. Jeg vil se noe romantisk og lett. Vel. Medikamentene har gjort meg veldig svak. Jeg må erkjenne det ordentlig og se hva jeg kan gjøre med det utgangspunktet.

  3. takk min venn. synd du blir dårligere pga medisin, men bare prøve å gjøre det beste ut av det. se en romatisk film sammen med din venninne :)dAnders:

  4. Ah! Got it! Jeg tømte nettleseren min for informasjon i dag, så jeg måtte skrive navnet mitt her på nytt. Og da brukte jeg en annen e-postadresse enn jeg har brukt her før. Og da vises ikke bildet av meg. Men nå bør bildet vises. (Jeg endret e-postadresse, igjen.) Grunnen til at bildet vises, er at blogg.no sjekker e-postadressen mot Disqus, og jeg har konto i Disqus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top