Bedre sent enn aldri!

Jeg skylder Miss Mommy å postlegge disse to siste challenges fordi jeg sa at jeg skulle være med. Utfordringen her.

Og nå har jeg kommet til disse to:

Dag 6: Send en koselig sms til en du sette pris på og hvorfor.

Jeg sendte melding til en venninne og minnet henne om igjen om møte vi skulle den dagen.Etterpå sa hun til meg at det var bra jeg hadde ikke gitt opp, hvis ikke hadde hun gått glipp av det herlig felleskapet vi hadde hatt den kvelden sammen med ” Foreigners Seeeking The Truth Group.

Dag 7: Nevn 3 ting du er takknemlig for uken som har vært

Egentlig det skule være flere for jeg er takknemlige for så mange ting, men skiver tre:)

1. Takknemlig for alle som tok seg tid til å besøke bloggen min og leste innleggene og la igjen hjertevarme kommentarer. Takk til alle!

2. Takknemlig for alle frokostene og middagene som min mann hadde tilberedt hele uken og for han omsorg særlig i går da jeg var darlig. Tok til og med badevask for meg.

3. Takknemlig for alle prosjektene som jeg satt i gang og ble ferdig.

Der er mitt bidrag. Takk Miss Mommy for utfordringen:)

Og kanskje jeg er også takknemlig for den vakre naturen som jeg fikk fanget med mitt kamera:)

en ekstra….fanget i lenker

Vårtegn

naturens blomst…denne fant jeg på min datter huske  som faren hadde laget da hun var en liten pike. Nå er hun 21 år.

Enn du? Hadde du mange å være takknemlige for uken som har gått)

Ha det så lenge!

JOY

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

31 thoughts on “Bedre sent enn aldri!

 1. Fine ting å glede seg over..og kjempefine bilder :))..nå kommer det til å spire og gro utover våren..og det er jeg takknemlig for :)) Kos deg med kvelden <3

 2. Så mange flotte ting og være taknemmelig for! også så nydelige bilder!!! Herlig norsk natur! 🙂 Håper du er bedre i dag da!

 3. Fin avslutting på Missmommys utfordring dette ja! <3 Mange fine ting å være takknemlig for!
  Og virkelig nydelige bilder! 😉 Fortsatt fin mandag til deg.

 4. Ååå så fine bilder 🙂 har en foto blogg så hvist du er interriser i foto kan du bare ta en liten titt innom bloggen min :)) ønsker deg en fin dag videre <3

 5. så koslig da!!
  er veldug koslig og få slike tilbakemeldinger synst jeg !:D
  Nå husker jeg ikke så mye fra forgje uke når jeg faktisk tenker meg om, er alt for seint for min lille hjerne og fungere på tilbaketenking nå!
  Men joda, forgje uke hadde jeg nok mye og være takknemelig over!:D
  Bare litt vanskelig og komme på det nå mellom alle gjespene som er på vei ut! haha

 6. Hei! Har vært innom bloggen fun og leste siste innlegget, men kommentarfeltet vik ikke åpne seg. uansett, kjempebra at du delte din historie. Tøff barndom, abberkedes enn min, men like tøft. lykke til videre. det er håp til hver og en:)Merethe Høili Johansen:

 7. Ville bare si tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på at det ikke gikk ann å kommentere, har dessverre ikke merket det selv! Men nå er det rettet opp i. Så tusen takk <3 Håper du får en fin dag!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top