Ta det med ro!

I dag er den femte dagen av Miss Mommys ” Gjør en forskjell challenge.

Dag 5: Gjør noe du har lyst til. Jeg vil gjerne høre om hva det er.

Egentlig i dag, bør jeg skrive noe som jeg ikke fikk til å gjøre hele dagen , fordi  jeg gjorde jeg alt jeg hadde lyst til å gjøre,

fra jeg sto opp til nå.

Jeg liker å ha en stille stund sammen med Gud når jeg våkner om morgenen i femtiden.

source 

Etterpå legger jeg ut innlegg til bloggverden og leser noen blogg som jeg rekker før arbeid.

source

I dag, mens jeg holder på å spise frokost, så jeg den flotte soloppgangen og måtte bare ut og knipse, for jeg elsker å  ta bilder av fargerike himmel. Og da sa mannen min at jeg må ta det med ro:) Men ut og knipset jeg likevel!

Og jobben min elsker jeg jo og etter jobben blir det middag hos svigermor. Og da alt jeg har gjort  i dag er det noe jeg har lyst til.

Hva med deg? 

Hva har du gjort i dag som du hadde lyst til?

JOY
 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

16 thoughts on “Ta det med ro!

 1. I dag har jeg fått trent og spist en kjempe god middag, det var virkelig høydepunktet for dagen da den har vært lang på jobb 🙂 Ha en flott kveld videre!

 2. Så kjempekoselig å lese, og det ser ut som du har hatt en kjempefin og koselig dag. Hørtes avslappende og godt ut å begynne dagen slik du gjorde.
  Tusen takk for de kjempefine bildene du deler med oss 🙂
  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg :9
  Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 3. Så nydelig soloppgang <3 Og du virker til å være så full av livsglede, at det er en fryd å titte innom hos deg.
  I dag har jeg tatt mammaen min med ut å spise. Og så har jeg vært på tur og fotografert solnedgangen. Og nå leser jeg blogg, som jeg ofte har lyst til, men ikke alltid har ork til.
  Ha en fortsatt fin kveld <3

 4. Så herlig! ja da har du hatt en fin dag, med alt du vil og ønsker! Flottttte bilder av himmelen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top