Dagens fangst

Ja, ja. Jeg vet at det er bare midt på dagen, men jeg hadde vært ute allerede og fanget noe. Det var ikke fugl eller fisk og ikke mannfolk  heller,men  soloppgangen, den mystiske himmelen i dag. Det var så mye vind, men jeg måtte bare ut og forevige dagen.

Det var ikke noe oransje himmel, men mystiske bilder av den. Hva synes du?

det er sterk vind og store bølger

Men, fortsatt et vakkert sted her på jord.

Enn du?

Har du vært ute i dag eller skal du gå eller kjøre en tur ut etterpå?

JOY

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

18 thoughts on “Dagens fangst

  1. Kjempe fine bilder!! Himmelen var litt tung..og mystisk.. Her har det også vært tungt med snø og vind.. men nå ser det ut som solen har lyst å bryte igjennom skydekke! Flotte bilder! 🙂

  2. Nydelige himmelbilder 🙂 Jeg synes det er fascinerende hvor mange uttrykk himmelen har 🙂
    I dag har jeg gått en tur. Og fikk se en hegre, en fugl man ikke ser så ofte heromkring 🙂

  3. Himmelen er majestetisk i bildene dine. Naturen på Ørlandet ser artig ut. 🙂
    Her i Trondheim har det vært grått i dag. Litt vind på morgenen, men uten at skydekket åpnet seg. Jeg var en liten tur på butikken, men dro fort hjem igjen, fordi jeg har endret litt på en av komposisjonene mine, og ville poste den. Men nå er jeg fri. Kanskje jeg skal gå meg en liten tur før jeg spiser middag, mens det fortsatt er lyst. Jeg vet ikke hvor jeg har lyst til å gå, men jeg finner vel på noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top