Skatter i skogen

God morgen mine venner. Her i huset er man opp før hanen galer. Jeg er egentlig spent for dagen. Skal på date med mannen min i dag. Herlig!

Enn du? Har dere spesielle planer for dagen?

Deler ut skatter  jeg fant inne skogen den grønne.

Ellers ønsker jeg alle sammen en hyggelig feiring.

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

9 thoughts on “Skatter i skogen

  1. Det skal bli fint med vår igjen og muligheten for å finne artige syn å glede seg over. Jeg har tenkt å finne liljekonvall denne våren. Det er det så lenge siden jeg har sett!
    Må dagen og daten din med mannen din bli fin! Selv lurer jeg litt på om jeg skal gå i gudstjeneste i dag. Ellers har jeg ingen planer. Kanskje jeg skal prøve meg på litt maling igjen. Kanskje det blir morsomt. 🙂

  2. Så flotte bilder! Godt å se andre også er fascinert av sopp! De er jo vakre der de kommer seg frem over alt! Hvitveisen regner jeg med er fra sist vår? eller har våren kommet så langt hos deg`Ha en god dag!

  3. du er så flink med å legge ord på ting og tang, og veldig flink med å ta bilder, gratulerer så meget, nydelig blogg du har, jeg har sett litt på den , og må si at jeg beundrer deg så meget , ønsker deg lykke til med videre og takk for du deler bilder og diverse med oss. sender mange tusen blogg klemmer til deg og ønsker deg en fin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top