Er i dyp sorg!

Det  å si farvel til en man er glad i er veldig tøft, særlig når man tenker at man kommer aldri til å se vedkommende igjen mens man er i live her på jorden.

I går fikk vi den beskjeden at min yngre søster har gått bort. Hun har kjempet mot kreften i to år, men til slutt kroppen ga seg.

Det var så trist for oss alle,  særlig for hennes tre barn som også hadde mistet deres far for mange år siden.

Det var tøft å se henne lide gjennom sykdommen, men det var  tøffere å miste henne for godt.

 

Kjære søster,  vi skulle hatt deg her fortsatt sammen med oss og oppleve nye ting sammen,

men jeg vet at du har  nå fred og har det bedre der du er nå. 

Takk for alle gode minner vi har hatt sammen. Jeg vil aldri glemme det nydelige smilet ditt og den vakre stemmen din. 

Det siste ordene du sa til oss var ” Hvis jeg ikke er lenger på facebook  i morgen og chatter med dere, da snakkes vi isteden i himmelen en dag. 

Elsker deg mye min lille søster og ja ” Vi ses i himmelen en dag!

I morges, da jeg hadde stille stund med Gud fikk jeg disse ordene.

Dagens ord:

Salige er de som sørger, for de skal bli trøstet. Matt.5:4
Bønn:

Takk Herre for at uansett hva som kommer i våre liv, er Du med oss for å hjelpe oss.

Når vi opplever tap, ensomhet og vanskeligheter som skaper sorg i hjertene, er det trøst å få hos Deg.

Takk for Du som er vår Gud er fullt av godhet.

Du er med oss gjennom livets kamper. Du lar oss få oppleve ting som lærer oss å nå nye høyder.

Du åpner øynene våre for sannheten med Dine ord. Du lar oss ikke bli liggende i sorgen når vi strekker våre hender til Deg.

Selv om vi
må lide mye, Du lider sammen med oss og redder oss ut av alt.

Når en tragedie rammer oss, vender Du den til triumf.

Du vender nederlag til seier og gir oss håp selv i håpløse situasjoner i livet.

Takk for at det finnes en herlig fremtid hos Deg.

Takk Gud for at Du trøster, lindrer smerter, gir styrke og gjenoppretter.

Jeg tar imot alt og takk for at du også gir dem til hver og en som trenger og søker Ditt nærvær.

Jeg ber i Jesu navn.

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

40 thoughts on “Er i dyp sorg!

 1. Kondulerer så mye! Hvis du blar litt ned på bloggen min finner du ett innlegg hvor jeg skriver om da jeg mistet min far og farmor❤️ Håper det går bra med deg, ett sterkt innlegg! Håper du får en fin dag! Klem

 2. Jeg føler med deg i sorgen, men trøst å finne i at en dag skal dere alle møtes igjen og da er ingen syke . …. da er alle som de var på sitt beste 🙂 Kondulerer så masse min venn .

 3. Kondolerer så massse kjære søte deg. Det må vere veldig trist. Det var vel ikkje uventa, men likevel så tungt å bære. Godt dere er flere så kan dere lve med dei gode minnene og ta ekstra godt vare på kvarandre. T mistet sin yngste bror for 15 år siden og det var tungt husker eg. Stor stor klem til deg kjære søte vennen min

 4. Uff, jeg synes dette var en grusom beskjed. Du og din søster, så fine jenter sammen. Og savnet er så klart stort. Jeg har jo også mistet familie i kreft. Faktisk både far og svoger. Og det skjer stadig. En fæl sykdom. Fint er det at dere har fått mange fine stunder sammen, også nå i det siste. Og Jeg tenker det er godt for deg at du har din tro nå <3 Vi må gå videre det er klart, men vi må få sørge når kjære går bort. Jeg tenker masse på deg, og håper den verste smerten vil forsvinne litt etter litt. God klem til deg lille venn <3

 5. frodith: Det sant Frodith. Fæl sykdom dom rammer.mange. Ja, jeg må bare hå gjennom det selv om savnet er stort. Tiden leger alle sår ig troen min hjelper meg å.lys i fremtiden. Takk for omtanken min venn.

 6. Så utrolig leit og høre om søsteren din!!
  er ikke noe morro og miste sine nære og kjære, ikke i det hele tatt!!
  Håper du har nettverke rundt deg som støtter deg og som er der for deg!
  Klem til deg !:)

 7. Kondolerer <3 <3 <3 Så kjempetrist <3 Det er alltid vondt å miste noen man er glade i, og savnet vil alltid komme til å være der. Sender deg mine varmeste og dypeste medfølelse og tanker til deg og dine i denne stunden <3
  Stor klem fra Toril

 8. Det er trist når våre kjære rives bort på den måten …..hun er jo så nydelig <33 Som du er nydelig ...Men ja som du sier i bønnen ...vi må prøve å tenke litt positivt , derfor håper jeg du får masse styrke til å smile igjen og fortsette ditt liv som før . At du minnes alle gode stunder også vet du jo at dere ser hverandre igjen <33 Håper det kan holde mote oppe kjære deg :)) Det tror jeg du klarer , tøff som du også er :))
  Varme gode klemmer fra meg <33

 9. cathrinehenriksen: Ja, det er trist og jeg kommer til å savne henne mye. Men hun har det bedre nå. jeg tror på det. Jeg må også videre med livet og gjemme de gode minnene vi har sammen og bare ser fremover den dagen vi treffes igjen i himmelen.
  Takk for din omtanke.

 10. Dette var trist og lese om din vakre søster om har forlatt livet etter denne grusomme sykdommen. Føler virkelig med deg i sorgen og jeg håper du klarer og bære den med deg i disse dagene. En ting er sikkert at en dag møtes dere igjen uten sykdom og sorger og igjen få være søstre i en ny og vakker verden:-) Men trist for hennes barn og for resten av familien og ta farvel med henne. Ønsker deg alt godt og en god klem fra Marianne:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top