Hjemmelaget kort!

Like du å fotografere den fine naturen rundt oss i året rundt? 

I hvert fall liker jeg det og jeg fikk ideen om å fremkalle bildene og lage kort av dem.

Hva synes du om kortene?

 

Ønsker fortsatt en god dag til deg:)

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

22 thoughts on “Hjemmelaget kort!

 1. Så kjempefine kort! De var bare helt utrolig flotte 🙂
  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂
  Klem fra Toril

 2. Så kjempefine kort 🙂 Moro å lage ting selv, uansett hva det er egentlig 🙂 Ha en fin kveld Joy <3 her blir det snart middag. Jeg har truffet venninne på formiddagen .-) Koselig <3

 3. Kjempe fine kort(bilder) og de ga meg glede 🙂 Du er veldig stemnings full min venn 🙂 Ha en velsignet og trygg aften 🙂

 4. hei, så nydelig kort, så flink du er.
  ønsker deg en fin dag til deg.
  så nydelig blogg du har
  jeg måtte se den, nydelig, vakker, lykke til med videre.
  ha det bra
  hilsen
  fra
  meg til deg

 5. Hei, så fine bilder. Blir supre kort dette. Jeg synes ikke kortene med rund ramme ytet rettferdighet til blomstene. Kun det ene som var tatt litt mer på avstand. Kanskje de andre med rosene på nært hold ville kommet mer til sin rett i svarte kort eller de firkanta. Det er bare en tanke jeg har, og slik sett utenfra. Tror uansett noen vil bli glad for disse, ja akkurat slik de er. Det er også noe eget når noe er hjemmelaget.

 6. Hei, så fint du opplever dette som positivt. Var kun ment som konstruktivt. Mitt tips er vel å leke med bildene, og ulike innrammninger, så vil du nok snart se hva som fungerer og ikke. Hva når helt opp? Er en innertier. Hva ville man betalt for? Nå tenker jeg i utgangspunktet at hjemmelaget gjerne kan være litt mindre perfekt, for da virker det gjerne mer ekte, men samtidig er det artig å lage noe som er mer funksjonelt eller finere eller like fint som det enn det man får kjøpt i butikk..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top