Dagens oppmuntring!

Jeg trenger å bli oppmuntret eller  oppmuntre meg selv i dag pga  jeg måtte avvike fra planen min.

Egentlig, skulle jeg begynne med å dra til svømmehallen en dag i uke og dvs. hver mandag for å trene,  men i går kveld fikk jeg vondt i halsen og 

da var kroppen i ulage. Og etter en arbeidsdag, ville bare kroppen min finne lenestolen.  Så det blir ikke noe svømmetrening i dag.

Men som sagt, jeg trenger å bli i bedre humør. Ute regner det igjen og det er mørk.

Så da er det godt å ha disse sommerbildene på lager til oppmuntring.

 

 

Så avslutter jeg med en vits..for å bli i bedre i humøret.  Kanskje det finnes flere ute der som trenger en oppmuntring!

Myggemor spurte myggefar:

-Hvordan gikk flyøvelsen i dag da, far?

– Kjempebra, til og med menneskene der nede klappet.

Ha en fin kveld til deg min venn.

JOY

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

5 thoughts on “Dagens oppmuntring!

  1. Rart hvordan gamle bilder av sommer, dyr og kjære kan muntre opp en slitsom dag 🙂 Eller bare en liten mygg vits hehe.

  2. Så bra at du er flink til å finne noe som oppmuntrer deg. Desse bildene skjønner egat du blir glad av. Lengtrer etter vår eg når eg ser dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top