Riktige veien!

 

Føler du deg av og til at du er fortapt..og at veien du går er ikke den du bør gå?  Eller er du fornøyd og vet at den veien du går er den riktig veien?

Vi gjør så mange valg i livet…fra vi fikk tankene i sving og hele verden ble lagt foran oss. Noen ganger, ble valgene ble bestemt av andre særlig da vi var barn. Da var det foreldrene som bestemte for oss….før vi fikk vår tale i bruk og begynte å protestere og gå våre egne veier. Noen følger foreldrenes fotspor, noen går helt motsatt. Men uansett hva vi velger, om den er gode eller dårlig, blir det konsekvensene av det.

Heldigvis, bor vi i et fritt land hvor det blir lagt stor vekt på friheten. Men ulemper med det er at noen går over lik for å oppnå det man vil fordi det har en innstilling at hvis man har lyst…så har man lov!  Men det er ikke alle ting et menneske lyster etter er bra både for kropp og sjel. Men det er en kamp noen ganger fordi det er mye fristelser rund oss…mat…drikke…klær…fine damer eller menn, venner og ulike jobber. I tillegg omgir vi oss med ulike  lesestoffer.  Det er blogg, facebook, twitter, instagram, Pinterest, ukeblad, aviser, bøker osv.

Av og til går det rundt for et stakkars menneske som meg. Man vil så gjerne få med seg alt, lære mye, gjøre mye og oppnå noe.

Heldigvis, blir jeg minnet  i min stille stund med Gud at jeg må ta det med ro og lære å ta en ting om gangen. Blir leder til riktige sporet igjen.

Jesus sa i Hans ord: Jeg er veien, sannheten og livet….så når jeg blir så forstyrret går jeg til Ham:)

Hva med deg? Hvordan vet du at den veien du går er den rette for deg? 

Avslutter innlegget med en bønn:

Far i himmelen, det er så mange  valg vi måtte ta hver dag og ikke alle ting gagner oss. Men ettersom du er veien, sannheten og livet, så ber jeg at hver og en søker Ditt nærvær og ord når vi står overfor et valg som vi trenger visdom fra deg. La hver og en oppleve Din herligste nærhet, glede og fred ved samværet med deg. Åpne hver og ens øyne slik at vi ser skjønnheten i ditt rike fremfor verden. Fokusere på skaperen isteden av de skapte. For ditt  barmhjertige og kjærlig blikk er bestandig rettet mot oss. Jeg ber i Jesu navn. Amen

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

9 thoughts on “Riktige veien!

  1. Jeg føler egentlig at jeg har funnet riktig vei, og gjør stort sett de valgene jeg føler er rette. Jeg er sjelden veldig i stuss på om jeg gjør rette valg, og det er jeg glad for 🙂 Vi har frihet, og med det følger ansvar, og det er jeg veldig bevisst også. Klemmer til deg på denne fine søndagen <3

  2. frodith: Kjempebra Frodith. Du er egentlig et flott og snill menneske som strør gleder og gaver rundt deg. Herlig å bli kjent med deg og dine små:) Men samboeren har jeg ikke sett ennå:)

  3. Nei, han vil ikke på blogg, og det synes jeg er helt greit. Jeg ville heller ikke sånt før, og jeg er ikke på Facebook. Det er min blogg og et eget sted hvor jeg tøyser og koser meg. Han leser bloggen og er stolt av det jeg gjør, men har ikke lyst å vise seg selv. Men det er HAN som trekker for de små i kalenderen da. Hvis du har lyst til å se et bilde av han ligger det på august 2012 tror jeg 🙂 Fikk lov til ETT , en gang :-)Hi-hi..

  4. Jeg tror jeg er på rett vei altså ;)) For jeg har familie rundt meg som kan si det samme b.l.a ;)) Og da stemmer det vel 🙂 Uansett er viktig å ta rette valg , har tatt gale før og det får konsekvenser , selv om det kanskje ikke var meningen å gjøre . Så ble det slik . Men nå er ting mye bedre heldigvis <33
    Og fin bønn , skaperen er viktigere enn tingene ja , og en fin trøst og veileder man kan gå til når det stormer som verst . Har faktisk bedd flere ganger , både når det har skjedd fæle ting og gode ting :))
    Ønsker deg en fin tredje søndag i advent nå Joy <33

  5. Jeg vet at denne veien er den rette for at jeg skal oppleve, erfare og lære det jeg skal i dette livet. Det er mitt ansvar å løse oppgavene jeg blir stilt ovenfor, ingen andres. Noen ganger er veien enkel å gå, andre ganger vond og vanskelig, men jeg vokser som menneske. Jeg mediterer og hviler i stillheten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top