Humoristisk sans!

En person uten humoristisk sans, er som en vogn uten fjæring

– han blir skaket av hver mindre stein på veien.

Henry Ward Beecher

Ha en fin dag min til deg!

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

15 thoughts on “Humoristisk sans!

  1. Heisan:-) Så herlige disse to er da og humor er viktig og ha med seg i hverdagen for ellers hadde jo alt vært bare trist og leit:-) Ønsker deg en fortsatt fin dag:-)

  2. De to søtingene på kvisten sier det meste, he he, og humor ordner det meste 🙂 Kos blogg du har :-)))

  3. Jeg fant ut for ca 4 år siden at jeg ikke hadde tid til å ha blogg lenger pga jobb, mann og barn. Den var nok kjedelig, hadde kun 2-3 kommentarer de dagene jeg blogget, he he. Pga arbeidstid blogget jeg ikke hver dag, kanskje derfor også. Besøker bloggen din igjen jeg 😀 Ha en koselig kveld Joy, som betyr glede <3

  4. Lene S.: Jeg føler meg beæret når du besøkte meg da:) SÅ koselig. Ja, det er ikke så greit med å blogge. Man kan skrive fine innlegg, men får ikke så mye besøk, men noen skriver innlegg som kanskje har samme innhold som vår, men får mer besøkene:)
    Jeg elsker å skrive derfor jeg gjør det, selv om besøkende uteblir:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top