En fest dag!

Yes! Det er ikke hverdag sola skinner her hos oss og ikke heller ofte det skjer fest på gata på Ørlandet.

Men i går skjedde det. Her på Ørlandet skulle nemlig feire en ” Kystfest” . Husvasken gjorde jeg fort unna slik at vi kunne dra dit før alt starte i elleve tiden.

Jeg og min halvdel gikk en kilometer tur fra der vi bor til sentrumet. Vi har da  har bil og  sykler, men fant ut at det var godt for kroppen bevege seg litt, særlig for oss gamlingene:)

Fint vær, ikke sant?

artig med skygge bilder

og blomster

Ørland hovedflystasjon skulle feiret 60 år og dermed hadde utstilling ute på gata av forskjellige ting de har inne i stasjon som ikke vanlig folk ser til daglig.

Soldatene poserer nemlig både de ekte

og uekte

og jeg må også være med…ikke å fly med jagerfly, men på bilde:)

en liten pust i bakken

 

Disse søte hundene, en del av dem fordi jeg har sett mange, men jeg fikk bare ta bilde av to av dem, var også på fest

Det skulle være ” Barnekretsturnstevne. Det marsjerte i gatene. 600 deltakere. Her er bare en del av dem.

Ungene hadde noe å glede seg over også

og for de sultende voksne: Gratis sildebord

Vel, den beste delen var da Elisabeth ” Bettan” Andreassen kom og underholdt oss med mange sang. Da følte jeg at dagen var virkelig en fest dag.

Det er ikke hver dag vi får besøk av kjendisene. Jeg liker hennes stemme veldig godt, men noen må jo selvfølgelig ødelegge stemningen da en gammel dame sa noe om at Bettan er allerede gått ut på dato. Jeg tenkte i mitt stille sinn at hun var ikke bedre selv…men jeg holdt munnen lukket.

Og da jeg danset med føttene mens Elisabeth sang, sa hun at musikken var ikke bra nok for at hun skal bevege kroppen.

Ja, ja! Hun har vel bestemt å ødelegge stemningen til folk, men jeg bare klappet for Elisabeth.

Ellers var det også  en del unge talentfulle gutter som underholdt. De var veldig flinke dem også.

Her er de fremtidige underholdere:)

Etter festen, var det bare å gå hjem igjen for å ordne seg. Svigermoren skulle nemlig feire 75-årsdag. Jeg hadde ikke bilder derifra fordi hun er ikke glad i å bli publisert:)

Enn du? Hva hadde gjort i helgen?

JOY

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

13 thoughts on “En fest dag!

 1. Så kjempekoselige bilder 🙂 Jammen liv på Ørlandet i helgen da skjønner jeg. Har selv vært på turnstevne på Ørlandet i 1982 og i 1992. Samt sangerstevne på Ørlandet i 2008 (tror jeg).
  Vet også at det er en korfestival på Fosen denne helga (en i Bottengård og en annen plass).
  Det er kjempegøy med slike festivaler, og det liver opp stemningen.
  Ønsker deg en fortsatt kjempefin søndags ettermiddag 🙂
  Bloggklem fra Toril

 2. Toril: tusen takk. Jeg holdt på å ordne på innleggene jeg hadde fra før, men plutselig så jeg at det ble publisert på bloggen min…de forrige innleggene;) men jeg lot det være:)
  Håper en dag, får vi mulighet til å treffes:)

 3. Skjønner dere hadde ein fin dag. Det var vel i går dete da. Siden du har fått med to fester på ein dag. såg ut som dere hadde ein herlig dag på Ørlandet. Deilig når det er sol på slike dager da.
  I dag har eg berre prøvd å roe ned og lade opp til 10 timers reising i morra. Og noen uker der eg ikkje heilt veit kossen ting blir. Går nok bra alt.
  Nyt finveret fortsatt og kos deg

 4. Herllig med sånne fester 🙂 Det er bare å kose seg og ikke bry seg om gamle damer som må gjøre seg selv viktige ved å rakke ned på andre…. Elsker jagerfly! De bråker og er veldig kule 🙂

 5. Gammel, du liksom! Du ser så bra ut og jeg får fremdeles bakoversveis ved tanken på at du har barnebarn! Dette så kjempekoselig ut og jeg er enig med deg, så tåpelig at noen skal kommentere slik. Ingenting er gått ut på dato hvis det gir en glede og man faktisk er flink, som Elisabeth Andreassen unektelig er. Jeg liker henne godt, jeg:)

 6. Åh, vakre du, så godt at det endte godt, men det gjør meg vondt å høre at det startet trist. Og jeg kan umulig være eneste som synes du ser så ung ut:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top