Body acceptance!

Bilde: ~Soulfully Grateful~ Love the skin your in!
BODY ACCEPTANCE means, as much as possible, approving of and loving your body, despite its ?imperfections?, real or perceived. That means accepting that your body is fatter than some others, or thinner than some others, that your eyes are a little crooked, that you have a disability that makes walking difficult, that you have health concerns that you have to deal with ? but that all of that doesn?t mean that you need to be ashamed of your body or try to change it. Body acceptance allows for the fact that there is a diversity of bodies in the world, and that there?s no wrong way to have one.? ~Unknown
~ Inspire Positive Soul Sensations

Source

 

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

2 thoughts on “Body acceptance!

  1. Dette er så sant og det er noe jeg endelig innser, etter såååå mange år med selvhat og forakt for kroppen min. Jeg er fremdeles langt ifra noen fan av hvordan den ser ut, men jeg knytter ikke lengre all verdien min opp til kroppen min og jeg er mer takknemlig for at selvom den ser ut som den gjør, er den sterk og frisk, og det er jeg kjempetakknemlig og glad for:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top