Tyskland!

 

 

Jeg hadde en søster som bodde i Tyskland og det har vært min drøm å besøke henne der for mange år siden. En gang da jeg skulle på besøk til Filippinene, kombinerte jeg turen. Var innom Tyskland først ettersom jeg skulle mellomlande  i Koln der hun bodde. Vi hadde ikke sett hverandre i mange år og det var et nødvendige besøk.

Koln er en stor by med mange store katedraler. Spennende å se de praktfulle verk. Artig også å se ulikheter mellom Norge, Tyskland og Filippinene

 

 

 

 

 

 Tok trikken til byen for å se meg rund sammen med søsteren min.

 

 

By sentrum.

 

 


Hotel i bakgrunnen

 


Ved fontenen

 

 

 

  Blant folke mengden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Før jeg dro fra Tyskland, fikk jeg tid til å besøke en kusine som også bor der. Hun bor utenfor byen i et stort hus med veldig stor hage.  Bor fremdeles der  og er nå enke. Datteren er en voksen dame nå.

 

Etter mange år, dro jeg tilbake til Tyskland da svogeren min døde, for å være med på begravelsen.


 

Det ble en del shopping. Faktisk, var det billigere der enn i Norge.

 

 

 

 

Gravplassen som så ut som et paradis for meg. 

 

 

 

Fant en som ligner meg:)

 

Vi besøkte også stedet utenfor byen hvor de hadde plantet blomster og grønnsaker.

 

 

Min søster

 

Meg og min søster for mange år siden

 

 

 

 

Jeg fikk hilse på hennes venner som er medlemmer av en menighet som søsteren var med da hun var i Tyskland.

 

 

 

 

Søsteren min har levd et godt liv i 23 år i Tyskland, men hun fikk ikke barn. Hun har fått mange venner, men savner familie.

 

 

 

 

Men nå, bor hun også i Norge og jeg er lykkelig for å ha henne i nærheten. Her er et bilde av oss. Året var 2012. Vi er eldre nå, men ” still going strong.

JOY

 

 

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

3 thoughts on “Tyskland!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top