Blomstene som fikk meg til å gråte!

I dag hadde vi det så koselig på aktivitetsenteret der jeg jobber som aktivitør for de eldre. Det har vært mye latter hvor vi pratet om alt mulig fra barndommen deres, forskjellen mellom deres oppvekst og min og alt mellom himmel og jord. Hver og en har mye å fortelle som man kunne egentlg skrive en bok av alt de forteller.

Like før jeg skulle avslutte arbeidsdagen, kom da en nabo som driver en blomster forretning og levert denne blomsterbuketten til meg.

 

 

 

Jeg ble veldig overrasket over bukketen pga det er ikke min bursdag i dag  og ikke har gjort noe spesiell til noen i det siste, så vidt jeg husker.

 

 

Jeg lurte på hvem sendte denne fargerike blomster til meg. Jeg kikket inne og på kortet var disse ordene skrevet:

 

 

Jeg ble veldig berørt og fikk tårer i øynene. Blomstene var sendt av de to døtrene av en eldre dame som jeg jobbet som støttekontakt før. Moren deres  bor nå på sykehjemmet.  Selv om jeg ikke er lenger  hennes støttekontakt, har jeg mye kontakt med henne fordi jeg jobber på samme plassen. Jeg liker virkelig deres mor og vi har det artig sammen når vi prater. Datteren  fortalte meg at moren deres liker meg godt og derfor de setter pris på det. Ordene varmer og jeg er takknemlig for oppmerksomheten. De er virkelig snille.


 

 

 

    Gud, jeg er så takknemlig for alle dine velsignelser og for alle du sender for å lyse hverdagen min. La meg også spre ditt lys og kjærlighet rundt meg og at jeg kan forsette å spre glede der jeg jobber.

JOY


 

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

7 thoughts on “Blomstene som fikk meg til å gråte!

  1. For en vakker blomsterbukett, og jeg ble både rørt og glad jeg også på dine vegne <3 Så utrolig heldig de har deg som aktivitør <3 Og utrolig koselig at noen viser på en så nydelig måte at de setter pris på det du gjør, og er det noen som fortjente de blomstene, så er det nok deg <3

  2. Nå gråt jeg også..og jeg som har hodepine fra før.. DET der var varme ord fra hjerte og sjelen – ta de til deg..Du fortjener blomstene og noen har sett ditt gode hjerte og dine gode gjerninger!.. God klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top