Den gule hatten!

 

Gul er jo egentlig påskens farge, men denne hatten passer jo til et varmere strøk hvor solen skinner nesten året rundt. Det er jo hjemlandet mitt som jeg skal besøke snart.

Denne er den andre hatten jeg heklet for i år. Kanskje det blir flere:)

Jeg blir så hekta av å hekle at jeg glemmer å lese denne boken som jeg fikk låne fra en venninene. Det skal være en interessant bok, i følge omtalen.

 

Har du lest denne boken eller har du tia til å lese bøker nå for tia? Det er jo så mange interessante blogger å lese at det er jo mer enn nok lesestoff egentlig for en dag:)

Avslutter dette innlegget med disse ord:

Herren skal bevare deg fra alt ondt

Jeg løfter mine øyne opp til fjellene;
hvor skal min hjelp komme fra?
Min hjelp kommer fra Herren,
himmelens og jordens skaper.
Han skal ingenlunde la din fot vakle,
din vokter skal ingenlunde slumre.
Se, han slumrer ikke og sover ikke,
Israels vokter.
Herren er din vokter,
Herren er din skygge ved din høyre hånd.
Solen skal ikke stikke deg om dagen,
ei heller månen om natten.
Herren skal bevare deg fra alt ondt,
han skal bevare din sjel.
Herren skal bevare din utgang og din inngang
fra nu av og inntil evig tid.

Salme 121:1-8.

 

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

17 thoughts on “Den gule hatten!

  1. Jeg skal lese den, men venter til dne kommer i pocket. Er så tung å holde i følge min far. Jepp, jeg leser stort sett på senga….:-)

  2. Jeg som er veldig glad i å lese, har ikke lest på lenge 🙂 Jeg sovner med en gang jeg legger hodet på puta, så derfor blir det ikke lesing på meg 🙁
    Hatten er kjempefin, og praktisk under stekende sol 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top