Fristelser!

 

 

Fristelser

Hellige Ånd av og til føles det som vi er i ødemarken, tørst, sulten, er i nød og forlatt.  Vi blir fristet av den onde til å miste troen til deg. Til å gjøre ting som kan miste din tålmodighet med oss.  Vi blir fristet til å fokusere på verdens riker og herlighet.


Bruker til og med dine ord til å lure oss til å tro at ordene kommer fra deg. Jeg ber Hellige Ånd for dine ord blir levende i oss, slik at fiendens løgner ikke får fotfeste i tankene våre. Fyll hjertene våre med ditt nærvær. Takk for at hos deg, kommer vi ikke til å mangle noe. Jeg ber i Jesu navn.

 

            JOY

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

10 thoughts on “Fristelser!

  1. Så herlig måte å få frem budskapet på <3 Loved it <3
    Ønsker vakre deg et fredfylt og kjærlighetsfylt nytt år, med nydelige drømmer og fine opplevelser <3
    Nyttårsklem fra meg til deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top