Rosa blogger!

For en gang skyld, kan jeg kalle meg en rosa blogger. Det er på grunn av drakten og kofferten og at jeg er en blogger, ikke på grunn av  at jeg er kjendis, for det er ikke jeg. Låner bare tittelen fra  kjendisene:)

Men hvor skal den rosa bloggeren drar hen?

Det var meldt storm den dagen og det kom mye snø, men det hindret ikke meg til å reise. Jeg både gledet og gruet med denne dagen. Gruet pga. dårlig vær og at jeg måtte dra fra katten min som var nødt til å være ute i minus grader. Heldigvis har jeg  snille naboer som kunne mate mitt kjæledyret mens jeg var borte. Og hun overlevde:)  Samtidig, gledet jeg meg for å være sammen med familien.

Ja, den rosa bloggeren skulle til Kragerø. Hun var blitt invitert av niesen sin som heter  Lindsey, som bor der med familien sin. Hennes yngste sønn skulle dåpes den helga.

Her bor dem. 

Som sagt,  var det storm den dagen og det var mye forsinkelser. Vi ( søsteren og svogeren)  ventet på flyplassen fra klokka 12:30  til klokka 18.00 før flyet gikk.  Men vi kom frem til slutt. Ble hentet av mannen til  niesen min og ble kjørt til  Villa Bergland Hotel etter at vi  hilste på familien og fikk mat.

Her er hovedhuset til hotellet

Vi bodde på nr 11

Dagen ettterpå gikk vi en tur for å se oss om. Det var ikke snø og det var  nydelig vær faktisk.

Tok sjansen å ta noen bilder for å fange de dyrebare øyeblikkene

solen skinte med sin strålende glans

Bli med å se rundt omkring i Kragerø

Fine hus

Kragerø kirke

 

 

 

Her er Vinmonopolet

Restaurant ved sjøen

 

en del av sentrum

Eventyret forsetter  i neste innlegg. 

JOY

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

9 thoughts on “Rosa blogger!

  1. Mange rosabloggere som ikke er kjendiser..men de drømmer om å være..Men du kledde den rosa kåpen og kofferten – ser ut som du hadde en fin tur også. Det er alltid koselig å se andre deler av landet og så lenge du hadde snille naboer som passet pusen din så tror jeg ikke hun hadde det vondt heller:) God natt fra her til der:)

  2. Anne Marie: hi hi. Det var bare en tilfeldighet med kåpen og kofferten. Så ideen kom fram om tittelen da jeg så bilde.mitt.
    Ja katten har hatt det bra. Det er egentlig tak over trappen vår og jeg la kurven hennes med ullteppe underlag og matskålen utenfor døren. Yes, det gikk bra med henne. Nå er vi sammen igjen:)
    Ja ja. Jeg må vel prøve å sove igjen:)

  3. Forresten jeg har vært pp bloggen din. Artig blidet av en katt og kattens regler. Fikk ikke skrive kommentar, da linken til det vil ikke åpne seg igjen.

  4. Hi hi. Rosablogger for en dag. Jeg ligger vist nederst i rangstigen:) artig allikevel.
    Ja! Kragerø er et fint sted. God morgen forresten:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top