Amigurumi ( elg)

Jeg ble forelsket med henne da jeg så henne første gangen….

Jeg har funnet henne fra denne boken…

og da fikk jeg ikke fred før jeg har laget min versjon av elgen. 

 

Etter noen timer hekling……måttte sy sammen først

den endelig resulatet.. men jeg har ikke funnet navn på henne. Kan du hjelpe meg med navnet?

Ha det så lenge…nå er det tid for å leke med katten min…

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

10 thoughts on “Amigurumi ( elg)

  1. Herlig, du er skikkelig ivrig på hekling du også 🙂 Den ble så søt 😀 Hva med Elga? Som nesten Helga liksom…. eller Helga;-D

  2. Du er så utrolig flink til å lage ting -den elgen var ikke bare søt, men tøff også – og jeg smeltet helt av pusen – den er vakker!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top