Konrad Klossmajor!

Dere lurer sikkert på hvem er ” Konrad Klossmajor”. Han er blitt min lille venn. En liten trøst når dagene blir lange.

 

Opprinnelig kom Konrad klossmajor fra Hekkens Hekkel boka. Men ettersom han var bare et bilde der, måtte jeg hekle en som jeg kan ta på og kan være min lille venn.

 

Jeg begynte med hodet

kroppen

 

Hatt og ermene

føtttene og bukseselene

begynte å si delene sammen. Sydd arr på hodet også

 nå mangler den bare øyer

Og da ble Konrad Klossmajor født i mitt hus

Han er kul, ikke sant? Men han reiser snart fra meg for å tilbringe tiden med en liten gutt. Så jeg får lage en til da:)

Dagens tanke

Hvert årstid

– hver eneste dag

er det noe å være takknemlig.

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

4 thoughts on “Konrad Klossmajor!

  1. Utrolig fin den også 🙂 Du lager mange fine dyr og dukker du 😀 Herlig 🙂 Det er skikkelig gøy å hekle og strikke sånne vesener 😉 Ha en fin dag 🙂

  2. Hei 🙂
    Så kjekt å sjå at du har hekla både Konrad Klossmajor og Ella Ellemus frå boka mi; Hekkans Hekkel: Du ranglande amigurumi 🙂
    Stor stas å sjå andre heklarar lage mine figurar 🙂 Det gjer meg så utruleg glad 🙂
    Håpar dei små som skal få desse i gåve blir like fornøgde som mine ungar 🙂
    Klem, Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top