Flere kort og grytekluter

 

“Livet er kort, så jeg lager masse kort for  å selge fort “. Jeg bare tuller litt. Men det jo sann at livet er kort. For meg ” time is gold”. Så jeg bruker tiden min til å gjøre noe produktiv.  Og jeg tror at de fleste liker å holde på noe.

Ja, ja.Kortene jeg lager selger jeg på aktivitetsenteret der jeg jobber og jeg synes  det er artig når mange som kjøper  selv om de er bare enkle kort. Så her er noen av kortene. ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har også heklet ett par grytegkluter

 

Jeg ønsker egentlig at jeg har mer timer tilgode slik at jeg kan lage flere, men er takknemlig for hva jeg klarer å lage innemellom slagene:)

Hva med deg? Har du en hobby eller flere hobbyer?

Dagens ord

Barndommens lykke er å bli elsket

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

2 thoughts on “Flere kort og grytekluter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top