Å være litt kreative!

 

 

Av og til kan det være greit å ha noe å holde på med når mørke tvinger man til å være inne.  Det er en kur for depresjon når man kan gjøre noe med de ledige hendene. Tiden bare flyr avgårde og vips, var kortene ferdig:)

Og her en noen av kortene jeg har laget.

Dem er ikke så avansert, men så er jeg jo bare en amatør. De sier at det enkleste er det beste:)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens ord

Hemmeligheten av et langt liv

Hør , min sønn,

ta imot mine ord,

så skal dine leveår bli mange.

Ordspråkene 4: 10

JOY

 

 

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

6 thoughts on “Å være litt kreative!

  1. Oj, oj så mye fint:) Nå fikk jeg lyst å begynne og lage kort igjen. Jeg har boks på med utstyr, så det er egentlig bare å sette i gang.
    Ha en riktig god natt:) Klem<3

  2. Her var det mange fine kort! Jeg har aldri laget noen selv, men blir fristet når jeg ser så mye fint 😀 Vil nok ikke klare å lage så fine, men personlige blir de iallfall 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top