Fira Palace i Barcelona

 

Ja, vi trengte en plass til å gjemme oss når vi var på bryllupsreise. Jeg får det til å lyde som vi er kjendiser:)  Men, det er vi ikke.  Jeg mener et sted til to gamlinger å  overnatte mens de var på bryllupsreise på gammel dagene. Vi bestilte ett rom på Fira Palace. Høres ut som det er ett slott? Det er bare navnet, men slottet er vel for prinsesser og prinser. Og vi er bare vanlig menige mann.

Her er inngangen på hotellet.

      Inngangen til resepjonen 

 

 

sitteplasser

 

andre siden

  baren, som vi ikke har benytttet

  denne delen blir brukt til å servere mat til konferanser

Og detter er rommet. Som du ser, fikk vi to store senger. Jeg lurte på om de hadde en anelse at to gamlinger var på bryllupsreise? IKke nok med det, fikk  jeg spørsmålet i resepsjon om vi bare har  bestilt ett rom.  Jeg sa det slik at vi er jo til tross ektepar og trengte ikke to separate rom. Men, jeg må bare inrømme at det var deilig å kunne sove alene i en stor seng:)

 

Vi var i hvert fall fornøyde med rommet. Det var stor plass både på rommet og på badet.

Rommet ble rengjort hver dag. Flott servive.

 

 

De har også trening studio og basseng for gjestene.

 

Stor spisesalen og høflige servitørene. Og det var rikelig med mat til frokost.

 

Som dere ser på tallerkene mine.

 

Siden vi var fornøyde, vi kommer tilbake kanksje igjen.

Er så takknemlig til mannen min som har spandert turen til meg:) Er ikke han søt? I hver fall i mine øyne:)

 

Mer om Barcelona i neste innlegget:)

JOY

 

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top