Hva som gjør en lykkelig?

Hva som gjør meg lykkelig? Hva som gjør deg lykkkelig? Problemer, utfordringer, smerter så ut som en skygge som følger etter meg i det siste. Så jeg må bare finne en måte til å glemme alt som er vondt.

Jeg har let etter blomster rundt omkring meg som kan gi min hverdag nyanser. Så jeg fant disse.

Jeg hadde planer å invitere min svigermor til middag , fordi det var lenge siden jeg hadde gjort det. Men før jeg rakk å ringe henne, gjorde hun det og ba meg og min datter til middag. Da takket jeg gjerne. Jeg er jo så heldig å ha en så snill svigermor i nærheten. Hun er god å ha, særlig når min egen  mor bor på Filippinene. Det sir seg selv at det ikke går an å besøke henne ofte som jeg kan gjøre med min svigermor.  Foe meg er min svigermor  en trøst og glede.
Svigermoren laget et deilig måltid til oss.

 

      Har funnet mer blomster som gjør meg enda lysere til sinns. 

 

Ikke nok med det, jeg ble invitert til Rowenas bursdag feiring. Men da jeg kom til stedet, var alle så stille. Jeg fant ut at en av våre venniner  som var der har nettopp mistet faren til ungene hennes. Så jeg kunne ikke la være å gråte med henne. Men vi prøvde å ikke sorge for mye fordi vi var jo der til å feire bursdag.

 

Så her er Rowena med  blomster, hennes mann, kaker og pengegavene hun har fått:)
Og damene som ble invitert.
Det ser ut som damene ville bare fylle helgene med party og party. En av damene inviterte oss til grill party hos henne helga etterpå. Og hun har ordnet så mye Filippinsk mat som dere kan se.
   Og her er Ronna som inviterte oss med en helstekt gris.
Pynte gjenstander i Ronnas hus er fra Filippinene.
Vi var velsignet med vakre solnedgang den kveld også.
Feiringen sluttet ikke der. Doreen feiret sin bursdag helga etter det igjen og damene bør jo selvfølgelig komme.  Doreen i midten. Hun rakk ikke å fjerne forkle før hun måtte posere sammen med oss.
Og her er gjengen som prøver å være glad selv om noen har en tung byrde å bære.
Blomster til Doreen.

 

Doreen tilberedt filippinske retter at vi glemte at vi var på slankekur.

 

Men den som  gjorde susen var Per som har tatt på seg en lilla parykk.

 

Så hva som gjør en lykkelig? Den vakre naturen, familie, venner og gode maten  tror jeg:) Guds gode gaver til oss.

Ord for dagen

Alle som tar sin tilflukt til deg, skal alltid glede seg og juble.

Du verner dem, og de som elsker ditt navn,

skal fryde seg i deg. 

For du Herre,

velsigner den rettferdige,

du dekker han med nåde 

som med ett skjold.

Salmene 3: 12-13

JOY

Jeg kom til Norge i 1989 og er blitt nesten norsk i væremåte, unntatt utseende. Norge er et vakkert land med snille mennesker og jeg elsker de flotte lanskapet. Jeg er en dame med mange interesser. Liker å lese og skrive. Har mange hobbyer blant annet håndarbeid og fotografering, kortlaging osv. Liker å lære nye ting hele tiden. Andre beskriver meg som en omsogsfull dame. Jeg er også en dame med godt humør. Det vil si at jeg liker å få andre til å le. Det gjør hverdagen hyggeligere for alle. Jeg prøver alltid å se det positive ting ut av livet. Problemer møter alle, men det er hvordan vi ser på det som er viktig. Det er lærdom I alt ting som skjer med oss. Det viktigste for meg er mitt forhold til den levende Gud. Jeg tror på Gud og elsker å lese hans ord. Jeg er ikke perfekt, men prøver å gjøre den rette.
Posts created 1007

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top